Praktische lunchboxen met miniboxes voor tussendoortjes [+ winactie!]

IMG_5043.JPGToen Rosti Mepal mij vroeg of ik een product uit hun webshop wilde testen hoefde ik niet lang na te denken. Ik houd niet zo van brood en ga dan ook graag op pad met een lunchbox met een salade en andere lekkere tussendoortjes. Ik kreeg dus kleurrijke Lunchboxen To Go Elipse toegestuurd met daarbij extra mini boxes. Die miniboxes passen bovenin de lunchbox, waardoor het handig genoeg wel één box is die je meeneemt in je tas.

Ook met (kleine) kinderen zijn deze bakjes praktisch. Een bakje met rozijntjes, kaas, worst of bijvoorbeeld kleine stukjes wortel of komkommer neem je nu heel makkelijk en lekvrij mee. En wat is er voor kinderen nou leuker dan om uit kleine bakjes je lunch of tussendoortje te verorberen? Bij elke lunchbox zit gratis één minibox. Je kunt ook setjes van drie miniboxes bijkopen voor slechts € 4,99 per set.

IMG_5047.JPG

De lunchbox is geschikt voor de magnetron. Je moet dan wel even het rubberen tussenstuk eruit halen. Dat rubberen tussenstuk zorgt er trouwens voor dat de lunchbox niet lekt als er bijvoorbeeld een salade met dressing in zit.

En nu dan: de weggeefactie! Van Rosti Mepal mag ik twee lezers van VoorJouGespot.nl blij maken met een lunchbox en daarbij een set miniboxes! En je mag zelf aangeven welke kleur je graag wilt. (Check de website van Rosti Mepal om te zien welke kleuren beschikbaar zijn)

IMG_5054.JPG

Meedoen is simpel:
1. Schrijf je in voor de VoorJouGespot.nl nieuwsbrief (zodat we je emailadres hebben en je kunnen contacten als je hebt gewonnen) én
2. Laat hieronder weten welke kleur je graag zou willen winnen. Ook voor de miniboxes kun je een kleur kiezen!

Wil je extra kans maken? Deel deze winactie dan op twitter of facebook. Succes!

Meedoen kan tot en met 30 november. De winnaars krijgen persoonlijk bericht, via e-mail.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

10 Comments on Praktische lunchboxen met miniboxes voor tussendoortjes [+ winactie!]

 1. Wat een handige lunchbox. En de roze vind ik het leukste. 🙂
  Aukje’s meeste recente blogpost Invites voor InboxMy Profile

 2. Ja, natuurlijk doe ik mee en wij hopen vurig op een roze!!!

 3. Christa Lindhout // 14 Nov 2014 at 20:03 // Reply

  Hoi, de roze lunchbox voor moeders en de mini roze voor mijn dochtertje.

 4. Anita H. // 15 Nov 2014 at 01:41 // Reply

  Mooie actie! Mijn voorkeuren: lunchbox – zwart en miniboxes – wit.

 5. Barbera Dijk // 15 Nov 2014 at 19:42 // Reply

  Blauw vinden de kids hier erg mooi!

 6. Voor mij de roze graag. Maar mijn aapies zouden de voorkeur aan de blauwe geven. Maakt ons heulemaal niks uit dus, maar winnen willen we dólgraag !

 7. Ik doe mee en met 3 kleine meidenapen in huis, kan ik niet anders dan kiezen voor Roze!!!!!

 8. Wat een leuke bakjes, super handig. Als ik win zou ik graag de zwarte winnen. Erg handig om mee te nemen naar stage.
  Leuke site ook, ik kende deze nog niet. Ik blijf zeker volgen.
  Ik heb je geretweet en ik heb de winactie tweet verstuurd.

 9. Bea @lijtie // 26 Nov 2014 at 15:20 // Reply

  Ik ga voor blauw

 10. De winnaars zijn zojuist getrokken via Random.org: Nadine Knepper & Bea @lijtie jullie zijn de twee gelukkigen! Ik ga contact met jullie opnemen voor jullie adressen! #gefeliciteerd
  Linda’s meeste recente blogpost Weekmenu #1 Pompoensoep, pastasaus en rotiMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.