Raamtekeningen voor Sint en Piet

Tijdens mijn zoveelste bezoekje deze maand aan de stad, graaide ik nog gauw een setje raamstiften mee. Áltijd leuk; een raamtekening voor Sint en Piet dacht ik nog. En voordat ik het wist, stond ik vanmiddag mijn ramen vol te kliederen.

Met: jaja…. huisjes natuurlijk! En kijk nou toch… dat ziet er toch héél gezellig uit!
Van binnen:raam tekenen raamstiftenÉn van buiten…!  
En toen ik toch bezig was, nam ik ook maar meteen het raampje in de voordeur onder handen…  Tja. En zien kleuren doet kleuren, dus mochten de jongens kleuren op de tuindeuren! (Verhip, dat rijmt nog óók) En dat is natuurlijk erg cool: tekenen op de ramen waar je normaal met je tengeltjes vanaf moet blijven.
En wow! In het donker zijn mijn huisjes nóg toffer!  raamtekenen raamstiftenAllemaal aan het raamtekenen dus, het is echt zó leuk!
En natuurlijk ook leuk om volgende week te doen voor Kerst. 

Wil je ook raamstiften? Je kunt ze ook online bestellen bij o.a. Bol.com.

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.