Roamler invite (2x) – verdien geld met je smartphone

Geld verdienen via internet: ik ben meestal wat achterdochtig. Maar sinds een jaar of twee ben ik “een roamler”. Dat houdt in dat ik de app van Roamler op mijn iPhone heb geïnstalleerd en dat ik via die app opdrachten voor Roamler doe. Dat allemaal op tijden en plekken waar en wanneer mij dat uitkomt.

20140410-220051.jpg

screenshot_roamler_invite.jpg

Die opdrachten kunnen variëren van foto’s maken in een supermarkt en een aantal vragen beantwoorden over promotiemateriaal of de voorraad die aanwezig is in de winkel. De beloning ligt meestal rond de €2,- voor een korte check, tot bijvoorbeeld €7,50 voor een routecheck. In de tijd dat ik een Roamler ben, heb ik al ruim €135,- verdiend. En dan ben ik zeker niet een heel actieve Roamler, want met een klein (en af en toe eigenwijs) ventje fiets of rij je niet zo makkelijk alle winkels in de buurt af.

Ben jij ook enthousiast geworden? Roamler laat niet iedereen toe, maar ik mag van Roamler twee invites weggeven! Wil jij ook op deze leuke manier een aardig zakcentje bij verdienen? Dat kan! Wat moet je doen?

1. Volg me op twitter en/of facebook (2x is meer kans!)

2. Retweet en/of deel dit bericht én

3. Laat me hieronder weten waarom jij enthousiast bent over Roamler. 🙂

Over twee weken kies ik de twee ‘winnaars’.

P.s. Je moet wel in het bezit zijn van een iPhone of Android-telefoon.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

11 Comments on Roamler invite (2x) – verdien geld met je smartphone

 1. Met kleine Emma erbij is elk extraatje leuk! En dan ook nog op een leuke manier iets verdienen….ik ben enthousiast! *kies mijjjjj* 😉

 2. Wat een leuke actie, ik doe graag mee, heb vandaag pas van roamler gehoord en wilde het gelijk uitproberen want ik ben erg benieuwd naar de opdrachten, maar het ging helaas niet omdat er in mijn regio al genoeg roamlers zijn, nu even zo proberen dus 🙂

 3. Lijkt me erg leuk om een extra te hebben voor de kinderen. Ook leuk om samen met ze te doen.

 4. Een extraatje meepikken tijdens het reizen en/of het wachten. Mooie aanvulling op mijn dagelijkse kriskras reis door het land, soms als tijdsvulling, soms als leuke en prikkelende onderbreking.
  Wil het graag proberen!
  Dus heb tweet geretweet en nu handen vrij om te duimen 🙂

 5. Lisette // 17 Apr 2014 at 07:55 // Reply

  Het Lijkt mij erg leuk om te doen en zeker nu ik een paar weken thuis zit een nuttige en vooral leuke besteding vanmijn tijd.

 6. Gevolgd, geretweet en nu heel hard duimen dat ik één van deze twee invites mag ontvangen!

  Kan bijna niet wachten, want ik ben echt aangestoken door al het enthousiasme over Roamler, zeker ook na het lezen van jouw verhaal.

  Ik duim nog even verder…

 7. Ik wil graag roamler worden.
  wie heeft er uitnodiging voor mij.

  • Hoi Marjo, je kunt nog meedoen! Even VoorJouGespot liken op facebook en dit bericht delen en je dingt mee. Volgende week loot ik de winnaars!

 8. Willemien // 18 Apr 2014 at 08:34 // Reply

  Leuk!!!!!! Altijd al “druk” met foto’s maken, Instagram, Facebook…. En er dan ook nog iets aan over houden… Geweldig !!!

 9. IK IK WIL HEEL GRAAG SPAREN VOOR WERELDREIS

 10. Ik wil heel graag sparen voor wereldreis, ik weet natuurlijk dat ik dat met roamler niet ga behalen, maar toch alle kleine beetjes helpen. Daarnaast vind ik opdrachten uitvoeren en fotos maken erg leuk. Gun me alstublieft een invite. ;)))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.