Speel zelf ‘Wie is de Mol’

Susan-visser-was-de-molWas jij ook weer zo in de ban van het laatste seizoen van Wie is de Mol? En wat vond je van Susan Visser als mol? Ik zat in de eerste twee afleveringen op haar, maar vond het er daarna té dik boven op liggen. Ik kreeg het idee dat ze haar rol uit Gooische Vrouwen aan het spelen was. Dus ben ik een aflevering of drie op anderen gaan zitten (Jennifer en Sofie), maar aflevering 6 tot en met 10 toch weer voor Susan gegaan. Ondertussen bleef ik twijfelen of het niet tóch Sofie zou zijn. Maar na aflevering 8 wist ik het zeker.

Nu seizoen 14 alweer is afgelopen, ben ik weer aan het afkicken. Op donderdagavond om half negen wil ik nog steevast de tv aanzetten voor een leuke aflevering WIDM, maar helaas. Inmiddels is er een oplossing voor alle fans: het WIDM bordspel is uit! Nu kunnen we allemaal thuis zelf gaan mollen, óf ontdekken wie de mol is. Op die manier houden we het vast nog wel even vol om te wachten op seizoen 15…. Ik ben nu al benieuwd wie er mee zullen doen aan dat seizoen en kijk uit naar de eerste week van 2015! Maar oké, eerst even lekker van de zomer genieten en op lange zomerse avonden samen ‘Wie is de Mol’ spelen. Enjoy 🙂

Het ‘Wie is de Mol’ bordspel is te koop voor € 24,99 bij Bol.com.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.