Spinazie smoothie (ook succesvol bij de kleintjes)

Een gezonde smoothie voor bij de lunch of als ontbijt: deze spinazie smoothie. Het originele recept is van Jamie Oliver, maar inmiddels heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Deze heerlijke, vrij zoete spinazie smoothie is gezond en in een mum van tijd klaar. Het enige dat je nodig hebt is een blender.

Spinazie smoothie met banaan.jpg
De ingrediënten zijn als volgt:

– 1 zak gewassen spinazie a 300 gram
– 2 bananen
– 400 ml appelsap
– sap van 1 limoen (of een paar flinke scheuten uit zo’n limoenpotje)

Ik gebruik gewassen spinazie zodat de smoothie inderdaad in een mum van tijd klaar is en je niet eerst hoeft te gaan staan wassen.

Alles in de blender (wel in etappes, de spinazie past niet in één keer) en klaar om te drinken! Deze smoothie is door de toevoeging van de bananen ook lekker zoet voor kids. Mijn mannetje van 1,5 wordt er erg blij van en drinkt minstens twee glazen tijdens de lunch. Smakelijk!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

2 Comments on Spinazie smoothie (ook succesvol bij de kleintjes)

  1. Deze lijkt mij erg lekker ik ben ook benieuwd of mijn dochtertje dit zou drinken 🙂 x

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.