Stoere accessoires voor een jongenskamer

webshop gespot

Met de komst van een broertje of zusje moet het oudste kindje vaak plaats maken voor de baby. Zo ook bij ons. Mijn peuter van 2,5 kreeg een nieuwe kamer! Dit ging zonder slag of stoot; meneer vond het reuze interessant dat hij nu een ‘autokamer’ kreeg. Op zijn eigen verzoek overigens.

Met die wens in mijn achterhoofd ben ik het internet af gaan struinen. Ik stuitte daarbij op een hele mooie webshop die ik graag met jullie deel: DeKleineGeneratie.nl. Kenmerkend voor deze webshop vind ik dat het aansluit bij thema’s en de belevenissen van kinderen, maar dat het ook echt mooie, hippe spullen voor in huis zijn. Want het is ook niet onbelangrijk dat je het als ouder zelf ook mooi vind toch?

DeKleineGeneratie.nl heeft de site opgedeeld in thema’s, bijvoorbeeld jongens, meisjes en meubels. Als extraatje hebben ze een handige zoekfunctie toegevoegd. Ik zocht met de zoekterm ‘auto’ en kwam zo op een heleboel leuke spullen. Inspiratie genoeg voor een leuke jongenskamer met het thema auto’s!

Ik bestelde deze gave wandlamp in de vorm van een auto en de bijbehorende muurstickers. Beide producten zijn van het merk Ferm Living; dat wat mij betreft staat voor een zeer mooie kwaliteit. En het resultaat mag er zijn! Een blije peuter in een nieuwe grote jongenskamer.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.