Update: #yourdailyphoto

Op 1 januari schreef ik over de #yourdailyphoto challenge van Liliane. Inmiddels zijn we 10 dagen verder en laat ik jullie graag mijn eerste serie foto’s zien. Het was lang geleden dat ik zo met Instagram bezig was en ik vind het toch wel echt weer leuk om te doen. Hieronder mijn foto’s + korte toelichting van de eerste dagen van januari:

Update 1 yourdailyphoto-001

Dag 1 #2015: Happy 2015 voor alle lezers van VoorJouGespot!
Dag 2 #voornemen: Een beetje een vreemd voornemen, maar in de eerste maanden van 2015 ga ik beter toegeven aan de vermoeide zware benen door m’n zwangerschap en vaker met de benen omhoog zitten. Dat is eens iets anders dan meer bewegen, sporten of minder eten he?
Dag 3 #woonplaats: Omdat ik op 3 januari niet in mijn woonplaats Utrecht was, heb ik een gouwe oude gebruikt: een foto gemaakt vanaf de grachten afgelopen zomer, met zicht op de Dom.

Update 1 yourdailyphoto1

Dag 5 #zwart&wit: Een laatste foto van de kerstboom, voordat ‘ie weer voor een klein jaar de doos in ging.
Dag 7/8/9 #sneeuwpop #lach! #muts: Een combinatie van drie onderwerpen in 1 dag.
Dag 10 #ontbijt: Kaiserbroodjes met gesmolten kaas, zelfgemaakte cappuccino en een gekookt eitje.
Dag 11 #natuur: Een close-up van een blad. Vaak zijn deze eenvoudige foto’s met enkele kleuren het mooist op Instagram vind ik.

Doe jij ook mee met de challenge? Dan zou ik het leuk vinden als als je mij gaat volgen op Instagram, zodat ik jou terug kan volgen.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Update: #yourdailyphoto

  1. Leuk Linda! Het sneeuwpopje vond ik ook erg slim gevonden 😉
    Liliane’s meeste recente blogpost 5 tips om van verkoudheid of griep af te komenMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.