Voldoende water drinken met een app: Waterlogged

Heb jij ook zo’n moeite met voldoende water drinken? Ik wel. Maar water drinken heeft zo veel voordelen! Water helpt bij de afvoer van schadelijke stoffen, water slingert je vetverbranding aan en zorgt er tevens voor dat je minder trek hebt. Daardoor draagt het ook bij als je bezig bent met afvallen. Een gemiddeld mens heeft tussen de 1,5 en 2 liter water nodig. Maar hoe zorg je nou dat je aan dat minimum komt?

Ik heb er sinds kort een app voor die me eraan helpt herinneren: Waterlogged. Een gratis app in Apple’s Appstore. De app is heel erg eenvoudig, maar doet wel precies wat ‘ie zou moeten doen. Allereerst geef je aan hoeveel water je per dag zou willen drinken. Ik heb 2 liter ingevoerd. De app verdeelt deze 2 liter over de dag en geeft mij een herinnering als ik op een bepaald tijdstip nog niet voldoende heb gedronken. Je kunt pushmeldingen naar wens in- of uitschakelen.


Er wordt aan de hand van een fles bijgehouden hoe ver je bent met je dagelijkse waterportie. Als je hebt voldaan aan je dagminimum dan is de digitale fles vol. Er verschijnt dan een “Congrats!” melding. Als je verder gaat met water drinken op die dag, kun je dat trouwens gewoon blijven invullen. De volle fles verschijnt dan aan de linkerkant:

water drinken app voldoende
Voor mij is dit de ideale app. Supersimpel, snel in te voeren en je komt veel makkelijker aan je doel; voldoende water drinken op een dag.

Je kunt de app Waterlogged gratis downloaden in de Appstore. Zoek je een app voor je Android telefoon? Kijk dan hier eens in de Google play store.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.