Webshop gespot: HipenGroen.nl

dragen en meer

Mijn tweede kindje draag ik af en toe. En nee, daar bedoel ik niet mee op de arm, maar in een draagdoek. Erg handig als je al een peuter hebt rondlopen. Daarbij kun je ook nog gewoon een boswandeling maken met een baby, waar je dat met een wandelwagen niet kunt. Na de aanschaf van een draagdoek wilde ik ook wel eens een (ergonomische) drager proberen. In mijn zoektocht stuitte ik op het merk Tula. Een prachtig design en eenvoudig klikbaar systeem. Meer over Tula’s kun je lezen op deze blog: Tula baby carriers.

Tijdens mijn zoektocht naar een Nederlandse website die Tula’s verkoopt, kwam ik al gauw op de website van Hip & Groen terecht. HipenGroen.nl is een erg leuke website voor jonge ouders. Naast allerlei producten met betrekking tot het dragen van je kindje kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor prachtig (houten) speelgoed en wasbare luiers.

Zelf heb ik onder andere een draagdoek van Little Frog. Dat is een merk dat erg toegankelijk is voor beginners. Lekker zacht en makkelijk te knopen. En als je twijfelt over of je het knopen wel goed doet, dan kun je op YouTube voldoende filmpjes vinden of een consult overwegen.

Met de eigenaresse van de webshop heb je snel en persoonlijk contact via de e-mail. Dus als je iets wilt vragen over een bepaald product of advies wil over een drager, dan ben je hier aan het juiste adres. Vanaf deze week hebben ze trouwens ook een hoekje in de webshop met producten die in de sale zijn.

En de tula? Die bevalt zo goed dat we er zelfs één hebben aangeschaft voor onze peuter. Heerlijk op vakantie zonder je beperkt te voelen om te wandelen en dergelijke. Wat een aanrader!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.