Zomertip: watermeloen op een stokje!

watermeloenijsjes voor kids

De zomer komt eraan! Check deze voorspellingen maar eens. Heerlijk.

En daarmee komt ook weer dat heerlijke zonnige zomerfruit zoals de watermeloen in de winkels te liggen. Soms zie ik van die méga simpele en o-zo handige tips die ik meteen moet uitproberen…

En het ziet er óók nog eens reuze gezellig uit zo!

Snij de watermeloen in 1/8e delen:

 En die die 1/8e delen weer in plakjes. Een stevige satéprikker of een ander stokje erin…  

En klaar is je “watermeloenijsje”!


Ik geloof niet dat verder uitleg nodig is, wel?

Klaar met het knoeien-met-watermeloen-tijdperk!

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.