Zwanger? Vraag deze gratis cadeaupakketten en agenda aan

zwanger gratis pakketten boxenAls je zwanger bent kun je een aantal dozen en pakketten gratis aanvragen. Ook bestaat er een gratis zwangerschapsagenda. Omdat het niet altijd overzichtelijk is welke gratis pakketten je nu kunt aanvragen met betrekking tot je zwangerschap of je baby, heb ik ze voor jou op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je er geen mist!

De blije doos
Zelf vind ik dit de leukste. Je krijgt er namelijk vanaf het moment van inschrijving totdat je kindje 1 jaar wordt een gratis tijdschrift-abonnement bij: Wij Jonge Ouders. Als je je vroeg in je zwangerschap inschrijft, krijg je dus ruim 1,5 jaar dit leuke tijdschrift in de bus. Het tijdschrift verschijnt ook nog eens 10 x per jaar. Heerlijk om mee te ontspannen op de bank of in bad.

De Blije Doos 468x60

Het pakket zelf haal je op bij een Prenatal filiaal naar keuze en bevat spulletjes die je goed kunt gebruiken: Bijvoorbeeld een pak luiers, een speen, een fles en schattige babysokjes in een neutrale kleur. Je bestelt de Blije doos hier.

Ouders van Nu
De Ouders van Nu box bestaat eigenlijk uit twee pakketten: één voor tijdens je zwangerschap en één voor als je baby geboren is. In het zwangerschapspakket zitten onder andere buikbalsem, een tijdschrift en twee alcoholvrije drankjes. In de babybox zit bijvoorbeeld een sudocreme, een Disney voorleesboekje en een pyjamapapje.

Ouders van Nu boxen 468x60 gif

Je haalt deze boxen gratis op bij een Etos filiaal naar keuze. De boxen kun je hier bestellen.

Nog meer gratis voor zwangeren:
Baby Dump cadeaupakket
Kruidvat Baby & Mama tas

Zijn er nog gratis producten die ik heb gemist? Dan horen we het graag!

Alvast veel plezier met het ontvangen van de gratis zwangerschapdozen, tijdschriften en de zwangerschapsagenda! (Photo: il-young ko)

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.